Sunday, November 16, 2008

sepanjang minggu iniassalamu'alaikum warahmatullah..

alhamdulillah..final exam baru berakhir..tepat jam 12 tengah hari di dewan kuliah 1 banguan C, fakulti uitm kampus sains kesihatan,jalan othman petaling jaya..that means..berakhirlah satu semester pengajian ana..alhamdulillah..buku anatomy and physiology telah dimasukkan di dalam beg untuk dibawa pulang..waktu yang terluang nnati akan digunakan untuk membaca silibus sem depan..bahtera penyelamat+muqadimah aqidah muslimin+fiqh sirah..waa..banyaknya yang belum dikhatam..buku dibeli berlambak-lambak tapi hanya sedikit yang baru di baca..jika buku itu mampu bersuara..apa reaksi mereka ya???..sama-sama fikirkan.

barang-barang telah siap dikemas pagi tadi, bersiap sedia untuk clearance dari pihak pentadbiran. kalut jugakla nak mengemas..banyak betul barang rupanya..esok ana bakal meninggalkan rumah b-17-3..kolej alamanda..rumah ana ni didiami 11 orang semuanya..uniknya semua pelajar diletakkan 1 course 1 rumah..seorang demi seorang daripada kami meninggalkan rumah ni..=(..ni da ana n 3 orang lagi..madi+wani+sarah...kenapa ana sayang rumah ini..??
kerana ahli-ahlinya...biarpun ada pelbagi karenah tetapi itu bukan masalahnya..semoga ALLAH menemukan kami lagi didalam satu rumah semester hadapan..=) masih banyak yang ana mahu kongsi dengan mereka...terima kasih sahabat rumahku...maaf atas segalanya..andai diri ini tidak menjadi qudwah hasanah buat kalin..

buat...
nurmaisarah binti ishak
syazana binti parni
nurul amani binti othman
athirah binti rasidi
syaida maisara binti mohmed mustapha
hazwani binti othman
nur madihah binti ab rah,an
nuril 'atiyyah binti jamal
maziyah syarifah binti ab rasid
maisara binti abdullah

misarah yang selalu ajak ana solat
ana sebagai tempat untuk tukar duit syiling
al-quran amani yang ana selalu pinjam coz quran ana hilang masa pergi ke um untuk dengar ceramah daripada syeikh mohamad soeyam
balik sesama ke kampung di negeri kepimpinan ulama' dengan thirah
mai yang menjadi tukang dengar rasa hati ana
wani yang selalu bagi pinjam printer
roti dan mayonis madi yang slalu ana makan
charger atie yang ana selalu pinjam..charger ana rosak..=(
k.maz yang selalu tempahkan makanan
sara yang selalu gerak awal-awal pagi untuk study..^^

i'm wondering whether they are already arriving they home safely or not...=]

mereka semua ada potensi..insya allah..
allahu akbar!!!!

No comments: