Tuesday, February 5, 2013

update

dah berkurun lamanya tak update blog ni.

bukan sebab sibuk sangat selepas nikah , tapi sebab tak berapa rajin nak kemas kini.

kehidupan lepas nikah?
sama sahaja unless ada orang jaga kita, dan kita jaga orang tu.
lagi, kena rajinkan diri lah nak urus rumah tangga.
lagi, banyak berfikir lagi dari bujang dulu.

kira nikah tu ala kongsi hidup
susah senang sama-sama, hihi, dulu kami naik motor je pergi sana sini, dan sekarang alhamdulillah,bakal ada viva sebiji.
duit tu datang dan pergi cepat juga jadi kena pandai-pandailah bajet kewangan, ukur baju pada badan sendiri.

tapi kami rasa lah nikmat Allah mudahkan rezeki bagi mereka yang bernikah ini.

saya sayang suami saya, dan kena lagi cinta Allah sebab Allah kurniakan dia. :).

dan semestinya kami nak jadi sebahagian dari rakyat Malaysia yang inginkan perubahan :).


No comments: