Thursday, April 28, 2011

1 azab done

bismillahi walhamdulillah.


danbo baca buku ape tuh???? awat ade chapter love2 ni????


i say: 1 azab dunia telah lepas. 
heh apekah???
1 paper dah lepas. ade lagi 4 azab dunia yang menanti. ^^.
azab dunia: bukan kite rase susah ke exam kan2???


ah ha!
azab dunia dah komfem date dia. mmg semua orang pulun. tak tido malam ade, tak makan ade, tak online ade, dan mcm2 lagi examination syndrome. ade juga, buat rapid screening reading kat notes dia. ape2 la kan.


hm, azab dunia tu dah komfem tarikh memang semua orang risau. 
TAKKE AZAB AKHIRAT YANG BELUM TENTU BILA, @ SUDDEN JE @ BOLEH POP UP BILA2 KENA KITE LAGI GERUN. 


yang tu lagi haru kot, sbb tak tahu tarikh bila. 


ini bukan testing dan main2. bukan bukan bukan.


oh teman,


study2 juga, jangan lewat solat pula,
study2 juga, Allah jangan lupa.


Every soul will taste death, and you will only be given your [full] compensation on the Day of Resurrection. So he who is drawn away from the Fire and admitted to Paradise has attained [his desire]. And what is the life of this world except the enjoyment of delusion. (3:185)



may Allah bless. 
just in case we forget eyh^^

No comments: