Wednesday, December 21, 2011

Z's

assalamu'alaikum 

she is having fever

may Allah give her healthy


handmade with love i can say

Tuesday, December 20, 2011

PAINT ^^


i love drawing same as i love designing 

Monday, December 19, 2011

tajhiz jenazah, handbill dan voice

assalam,


last saturday, saya di invite untuk jadi fasi program tajhiz jenazah. alkisahnya hari jumaat, melilai-lilau dekat fakulti farmasi dengan FR (kawan saya)-al-maklum kami takde kelas. heh. sambil2 tunggu cA dan  SYjuga habis program kelas mereka. 


terserempak dengan aL and aQ. aQ minta saya jadi fasi on the dot. tiba2 rasa menyesal pergi tegur diorang masa tu. half way je setuju. adeh.dan saya masih decide nak jadi ke tak sampai hari sabtu. but sedar2 dah sampai kampus(aL ambil saya dekat rumah-so sampaila). even saya nak tak nak, saya uat juga background reading pasal mandi jenazah dan kafan-risau juga saya sebenarnya.


tapi bagi saya worth it saya pergi dengan tajiz jenazah tu dan tukang jadi fasi. bayangkanlah, ada ali keluarga kita yang terdekat dipanggil Allah, tak ke rasa bertanggungjawab untuk menolong menguruskannya kan. belajar tinggi sampai degree, urus jenazah tak reti. aisyh.


lagi kan, macam mana Islam memuliakan mayat tu, menjaga auratnya dan aibnya ketika dimandikan, dikafankan. Allahu robbi sape yang tak pernah tutup aurat aka ditutup bila mati nanti. even yang tak pernah berserban bagi lelaki akan dipakaikan serban. betapa mayat itu dimuliakn untuk bertemu Allah Penciptanya. 


best tak best, jumpa ramai orang , kenal orang baru, senyum ketawa borak2. oh, solat jenazah pun kami pracitice. hehe


handbill
saya juga diminta untuk buat handbill untuk Persatuan dekat sini. so saya buat gaya tak formal je. 



Terima kasih buat yang sudir hadir ke AGM PRM kali ni :).

Untuk pelajar “Degree” yang bagus :
Selamat Menghadapi Peperiksaan Akhir Semester.

Amacam ? nervous, macam-macam rasa kan. Hopefully, semua boleh hadapi dengan tenang. ^^.
Asasi dan diploma yang baik , Selamat Bercuti ye :).
Walau macam mana pun .

Niat untuk belajar mestilah jelas. Andai hanya untuk sekeping sijil, maka itulah yang akan kita dapat. Andai untu DIA yang SATU, keredhaanNYA dan ILMU yang berkat insya ALLAH dalam genggaman.

Daripada Amirul Mukminin Abu Hafs, Umar bin al-Khattab r.a. katanya:  Aku mendengar Rasul Allah s.a.w. bersabda: Bahawasanya segala amalan itu adalah dengan niat dan setiap orang mendapat (pahala berdasarkan kepada apa yang dia niatkan….(Bukhari & Muslim)

Yang dilihat itu USAHA. :)

"Wahai Tuhan kami! Kurniakanlah kami rahmat dari sisiMu, dan berilah kemudahan-kemudahan serta pimpinan kepada kami untuk keselamatan ugama kami". (18:10)


saya ada tengok cerita jepun ni Voice: fasal forensic medicine. takda la macam CSI tu . tapi ok lah, cuma 1 je, bila kita dah takda nanti, sape nak dengar kita dah kan...?? and bila kita masih bernafas ni, sampai bila kita boleh bernafas pun kita tatau.

oh

saya sangat merasakan tarbiyyah rate saya semakin menurun. :(

Friday, December 16, 2011

suka tak suka ke suka ke

as salam, 


apa yang saya suka tak semestinya awak suka


apa yang awak suka tak semestinya saya suka


apa yang awak suka ada saya suka


apa yang saya suka ada awak suka


suka kita beza-beza


tak suka kita ada yang sama


suka kita ada ada serupa


setiap jasad tu beza


awak tinggi saya rendah


saya putih awak tak cerah (jangan marah naaaa)


saya cute awak comey (perasan)


saya kampung awak bandar


saya kancil awak viva


saya sony awak nokia


saya suka jepun awak suka korea


saya suka sepet awak suka bulat 


saya suka sandal 


awak suka high heels (class gitu)


nak dihitung dikira


banyak mana beza banyak mana sama


banyak mana kurang banyak mana lebih


hintungan yang panjang dan berjela-jela


tapi hanya ada satu titik yang menemukan kita 


~ta daaaa~


DIA


satu masa saya suka sendiri, dan sekaranag pun masih suka begitu tapi ada beza


bila saya ada "keluarga saya" saya makin terbuka walau masih tertutup


tertutup yang tidak rapat sangat dah sekarang


saya punya ego tinggi dan emo juga ^^ heh perempuan


dan saya tidak expect kamu terima saya sepenuhnya


tapi takpa


lebuh kurang 


kurang lebih


kita gerak kerja sebab DIA


itu titik yang pasti tak boleh menghalang disebalik perbezaan dan persamaan yang kita ada.


saat saya jatuh mungkin awak tiada dengan saya, tapi Doa awak ada, ok je^^


tapi saya ok je sebab saya pun tak pandai nak berkawan sangat.


awak-awak..


terima kasih sebab terima saya yang berapa terbuka ni ye <3



Sahih International
O mankind, indeed We have created you from male and female and made you peoples and tribes that you may know one another. Indeed, the most noble of you in the sight of Allah is the most righteous of you. Indeed, Allah is Knowing and Acquainted.
(49:13)

Sunday, December 4, 2011

nanti saya sambung lagi

as salam

sebab lama tak update dan tak jadi update: tak tahu nak cerita apa.

"orang yang takda apa-apa tak boleh bagi apa-apa". slapped.

sebab saya tak suka cerita personal saya disini. jadi apa

bercakap pasal perancangan hidup ni banyak dan panjang, perjalanan yang bukan senang. banyak benda perlu ditempuhi. after all, Allah akan bagi yang terbaik, insya Allah.

keep fly high ^^


tata

Tuesday, November 29, 2011

as salam

pagi tadi baru tiba di puncak alam ^^

10 hari dirumah, cepat rasa masa berlalu. hu. oh masa mana pernah cukup di rumah.

and now, back to reality.

proposal dan questionnaires

journals and articles.

Microsoft word and Google scholar.
...................................

both my mom and dad is kelantanese. but of course i am trying to talk and writing english as the best as i can. oh ha. not a proper education at home, but i watch tv . he. do ot tell me, who ever you are, you can speak and write in english too. keep practice eyh ^^.

there is something that missing i my life ad i believe it is the "blessing"

when i was young, i do get flying colours result and yet i am not study so hard. but the result is impressive. getting A's for all the subjects. and now its turn not the bright as the past.

BLESSING is from the ALMIGHTY. Allah.

to get it back is by ....

return to ALLAH.

blessing is precious.

blessing make our life peaceful and happiness. =)

Saturday, November 19, 2011

what is going on my world

as salam
this is my short note:

currently doing my research, hopefully i can settle it according to the date.

many things to be setteled.

rabbuna yusahhil ^^

Tuesday, November 1, 2011

pressure are diamond-things we forget

bismillahi walhamdulillah

baru habis design poster

next: moving to research proposal

puasa hari ini? kalau puasa alhamdulillah, banyakkan zikir ^^
http://thingsweforget.blogspot.com/

ehem

ada rasa tertekan
astaghfirullahal 'aziim

anyway

SMILE

...

saie yang sekarang di fakulti farmasi UITM PUNCAK ALAM =)
TERCONGOK MENGHADAP LAPTOP DARI TADI LAGI


Sunday, October 23, 2011

week end

bismillahi walhamdulillah

case presentation: DONE! yeay~
viva : DONE!yeay~

alhamdulillah

currently working on the written case study..

the unplanned week end that fill with beneficial things alhamdulillah

friday evening, my friend, intan called....

she fetched me up and we went to tesco for dinner

we shared many things regarding life, da'wah and future....

long time do not see her...

saturday

started my case study , i've done it but not complete it yet..hehe

at night, went to listen for a talk~

sunday

accompanied my friend, to a program at the same time sight seeing~

........................

yesterday talk quote

"ISLAM tidak tertegak dengan sumbangan tetapi pengorbanan"

"the key is TARBIYYAH"

....................

MAY ALLAH BLESS


Friday, October 14, 2011

note: 22

bismillahi walhamdulillah

note: i am 22 today. getting older huh. after all, alhamdulillah. woke up in the morning with a bunch of smss also posts on the fb. may Allah bless us all dear.

actually, celebrating a birthday is usually rare for me. hikhik. however, no hal punya lah. =). yesterday, they celebrated my birthday earlier at the department. thanks a lot. 

even no cake, JCO donut is ok. hehe. 


this is the life long wishes of the one whose name : 
the precious happiness


after all, our life is for 
ALLAH
kulluhu LILLAH


umi abah mok ayah su and all of the family who are very supportive and love me. 
looking back to the old days, how big tempered i am when i was small
but still they are always with me
my sis and my 4 younger brothers
hopefully i'll be the best sister ever fiddunia wal akhirah for you^^
after degree, master, after master phd. meanwhile, always be the student in the school of life!



may Allah grant me this ^^

~insya Allah~ 

......
hopefully i'll istiqamah to contribute to the UMMAH~`


p/s:
i am 22.
alhamdulillah.


CREDIT:
PICTURE BY NAYZAK.DEVIANART, NON-PROFIT WEB: KAWANIMUT.
DESIGN WITH ADOBE PHOTOSHOP CS4
DONE: 15/10/11: 6.30 A.M-10.30 AM.



Tuesday, September 27, 2011

Hakikatnya

hakikatnya


saya tak berapa pandai berkawan. (definisi kawan juga subjektif sebenarnya kan.)
bagi saya seorang kawan rapat sudah cukup. 


saya tak berapa suka ber"angkat-angkat"
tidak pernah ada istilah itu dalam kamus hidup 


saya tak berapa suka ke tempat ramai
sebab saya suka seorang-seorang


independent
isolate diri


orang boleh kata itu semua


"janji saya tidak bercakap pasal orang saya anggap orang tidak bercakap pasal saya"


tapi saya ramai kenalan
untuk senyum bertegur sapa dan bersalaman
setakat itu boleh dikatakan


kenapa ye?


memori zaman kanak-kanak - kawan baik di rampas- bolehlah dikategorikan sebagai faktor penyumbangnya


saya banyak cakap, tapi saya memang kurang bercakap bila bab luahan perasaan sebab saya rasa tiada orang yang boleh untuk saya luah.


dan sebenarnya bila saya meletakkan dinding dengan orang lain, ia juga penyekat kegembiraan. tapi tak apa, dah biasa =)


dan saya sangat menghargai insan ini yang tegar dengan karenah saya:


- mai = yang duduk sebelah sejak dari sem 1 hingga sem 6
-kak maziah-yang bagi tidur katil dia dan dengar komen2 saya
-yana- ada benda kita satu kepala
-mahirah-yang jadi tukang dengar, tukang komen, tukang nasihat sepanjang dari matrikulasi hingga sekarang
-alang+kak uti + kak ina- partner bising sama-sama
-gyah- yang jadi kawan baik sangat-sangat dari form 2 hingga sekarang
-kak za- akak yang banyak bagi nasihat


maaf ye


buat kamu- saya tak berapa pandai berkawan


hakikatnya


mereka-mereka ini tiada dengan saya. tapi dah biasa =)


dan selamanya saya ada ALLAH.





Saturday, September 24, 2011

a moment in a journey

we have a journey today. 

3 of us. 

since the destination is about 2 hours , we have a discussion and shared many thing 

(though i do not listen many things since i do sleep almost of the time ). 

the driver told us, do not love someone more than we love Allah. 100 % is just for Him the Almighty. even, they are our friends, lovers, husband also child. same goes to the wealth, the money that we have. HE is the ONE more than everything. ALLAHU RABBI.

it is either we do spend our time for makruf or mungkar eyh.

i do listened while nodding my head, i felt sleepy. 

we stop for a while at the Petronas, bought gardenia for our breakfast. the journey continue. there are  many things that we have discussed, and unfortunately, there are some point i do forget.

 
we arrived at the destination, meeting many peoples. then a sister give us her talk,

"hassan al-banna said: do not let every single  moment in our life without thinking about ISLAM ". then she looked at me and my friends, then she continued:

"especially for you , the youngsters"

where is our money goes to? how do we spend our time, energy, knowledge?
 

"Who is it that would loan Allah a goodly loan so He may multiply it for him many times over? And it is Allah who withholds and grants abundance, and to Him you will be returned" ~ 2:245

p/s:
it is just a piece of a moment in a journey that almost all the time i do sleep in the car. 

keep sharing =)


Friday, September 23, 2011

cooking

when i was young (now is still young ) i mean when i was in primary school even my secondary school, cooking is not my interest. maybe, due to my mum is a housewife, everything that we ate, she prepared it for us, or maybe because of i do not really like to cook.


time passing by,


cooking becoming more fun. seriously.


why?


- maybe it is the normal development for a women eyh?
- maybe because of i do live on my own, at rumah sewa that have a kitchen
- maybe because i love to eat???


whatever it is cooking is interesting =) ~ ignore the test first, the most important is INTEREST.


it is simple, the essential is onion, garlic then you an add anything...main campak-campak je! 
don't forget salt/sugar/asam jawa...


cooking is just like try and error.


it also need experience. day by day we can improve eyh.


and after all UMMI'S COOKING IS THE DELICIOUS COOKING AFTER ALL~


oh, we can create our own recipe with the campak-campak style you know...


we have al-maiidah~ have a look at it eyh =)


my teacher had told me, "the one who make the food that i cooked is ALLAH, i'm just cook it..."


it is 'AQIDAH! believing that ALLAH that make the food tasty, not because the one who cook it..


credits to Puan Hani who thought me! 


oh, don't forget to make do'a before and eat. =)


people say, wife's cooking can make her husband love her more!!!!


~























Wednesday, September 21, 2011

ta daaa....simple random note for you and for me

bismillahhi wal hamdulillah

tadaa!!!!!!!!!!!

=)

i'm doing good alhamdulillah,being silent but nit so silent anyway, since the fb is already updated. hehe. 
jb treat me well too. somehow,  i miss puncak alam. (more than i can describe!)

thanks allah for give me chance to visit puncak alam last week, even though it's just a short visit. superficially puncak alam is just the same, but deep inside there were changes happened. 
remember this : attaubah : 51

congratulations to my beloved alang. she became a wife at 5th syawal, 3 september. hehe. (i'am her pengapit y'all). heh. but it's kind of funny when i see the picture (me with "kipas pengantin"). but sorry , no picture available to show. (pengantin dengan pengapitnya sweet sangat, maka tak boleh dipaparkan. hehe)

alang, how i miss the time we were together. sob..sob...

and that time , i do feel that it is like kak anis was with us that day. 
..........................

dear you,

i hope that i can share many positive things with others. we share the beautiful world together eyh? insya allah.

dear you,

no one can choose how they were born. the family either rich or poor... the condition either healthy or ill...and etc.

one thing that we always forget, to be the one who always thanks Allah for the great life He gave us.

i see patients everyday, and how i try to not cry in front of them. i do cry in my heart, how much my heart burdened to see them and how much i am not thanks Allah for the all bless He gave me.

dear you, 

everything that we have, we just BORROW it. tiada hak milik kekal, hanya HAK MILIK SEMENTARA. 

dear you,

lets pray hard for our beautifull ending- husnul khatimah.

dear you,

lets go to JANNAH together??

...........................

i wish i am stronger, insya Allah. 







Friday, July 1, 2011

insya Allah. ada jodoh ketemu lagi.=)

bismillahi walhamdulillah


insya Allah. bibir tersenyum sampai. hati merelakan. bakal berangkat petang ini. sebelum jari menggerakkan cursor untuk shut down. sedikit update. mungkin selepas ini memang susah untuk online. broadband pun belum ada lagi. akan dibeli, insya allah.


ada jodoh ketemu lagi ea. puncak alam dan orang-orangnya. kawan-kawan sekelas ada yang sudah berangkat, yang di kelantan, kedah memang sudah sampai ke destinasi. bagi yang akan berpraktikal hari isnin, paling lewat esok akan bergerak. =)


moga langkah yang diatur adalah langkah kanan. mohon doanya!


~ oh GOD we knou YOU hear OUR CALL~ 


=)


take care~
may Allah bless...


= layar cafe
= surau angsana (tempat lepak)
= rak-rak buku dilibrary( tempak lepak paling syok)
= antioni 1986 classic tournament sweater (my protector ^^)
sandal bata buble gummers hitam merah (the best sandal ever)
= fsk 6+fsk 2,3,4+fsk 1,5
= r2103+r5106
= rumah kak tiara
= route bila selalu balik kerja 
= tangga menuju puncak yang tinggi


.............................................................................................................

wrap up

salam'alaik


bismillahi walhamdulillah. hopefully we are in the great health, mind and IMAAN. 


insya Allah i'll be begin my journey tomorrow. new life, new experience, new environment. just cannot imagine what is waiting for me. rabbuna yusahhil. =)


time goes by, 3 years of bitter sweet memories. 1 year at klang lama, 2 years at puncak alam. alhamdulillah. thanks Allah for the priceless experiences. 


life is test. hehe. life is about choosing. huhu. is that what we choose is because of Allah??? actually i do have many things to say, but no words come out from my mind.


FYI: i do have many experiences. alhamdulillah. no more explanation. =)


regarding that:
lets look back at what is the purposes of life?????


'abiid 
khalifah


what a big responsibilities. hu. but, Allah have choosed us. right????


how hard it is to kill the demon inside me, and he still laughing at me though. 
but Allah do give us the solutions: patient and pray. =)


....
nowadays there are many news just the same like psychological war. hopefully, Allah will show who is the right and who is wrong. however i choose to be the one that seek for the information and do not want to be neither ignorant nor pak turut.
.......
this is my senior's note. i do inspired with her writing:



Assalaamu'alaikum, to dear my friends, thanks for
 everything, thanks for your wish. That was the best moment ever in my life to be a part of your memory. My apologize, actually I have difficulties to access FB as before. But, don't worry, you are always in my pray and even in my heart.
For this my new journey, I know that my ultimate achievement is to be the best servant to Allah as possible, and definately as the best wife and mother, daughter, sister & friend.
For my career, insyaAllah I want to be a person who can give the great impact to our society. Thanks to my students. I'm proud to be your supervisor. InsyaAllah you will success in your life, amin.
Thanks again to everybody. May Allah bless all of us, amin.



...
i wanna cry, not because i am going to jb alone, or because i do not have a friend, just because i cannot cry. T_T


.....
my hope:
hopefully i can do my best for my cilinical practice. insya allah.
hopefully i will get better result. insya allah.
hopefully Allah will take care of my family, friends, our siblings all over the world with the best care.amiin
hopefully i can laugh to my demon too.!
hopefully there will be spark happen in Malaysia.!! 


i have so many hopes though.^_^


......


cherish the life, the moments, do not let it be taken away! do not waste the time. it is priceless saie!!!!!


.....
the highest devotion is the devotion for Allah and Rasulullah.
....
life is amazing ...=)




p/s...
i write in English is not because i am good. but i am practicing.=)
if i do have grammatical error. please let me know eyh.=)
peace no war y'all



Saturday, June 25, 2011

bebel's version

bismillahi walhamdulillah


i'm pretty good alhamdulillah, so-so. hehe. 8 days at beloved home, and rite now almost 5 days at puncak alam. life????? could not desribe it well la. adeh.!!
seems like the spirit is run away, and the motivation did not come. ayyo saie....adehT_T. i feel dissapointted with myself. huhuhu
yep, i live on my own...on my own...=). hmmm..haaaa..hiiiii...
saie
you are so lucky because you had been choosen to be sent to this world. you do have a loving family. right???
saie
you are so lucky since you were born as Islam.
saie
you are so lucky because you have a good results almost every years at the primary and secondary school. you have to work harder right?
saie, 
you are so lucky you are healthy.
saie, 
you are so lucky you have your family although you have no money.
saie....
many things that you have, many things that you have got. 
saie
do not be upset with a little things. 
saie.
do not think that you are alone with no one beside. you do have Allah right?




i do realise that banyak benda yang tak terlepas pandang dulu. (ape mende eh terlepas pandang dalam english...adoi^^')


seems like i can do better and better ..
there is no time to regret it saie
and sometime..do feel empty inside..hu...


dan banyak benda yang aku ada, yang tak ada tu lah yang aku nak. tak ke? usaha tu saie. usaha laaaa.


bila langkah terasa payah. bila orang tanya kenapa?
maaf bukan tak nak cerita tapi tak perlu cerita...
 macam dah nak transform jadi ape dah ni.
 i do smile.. a fake smil or a true smile? tak kisah. biar aje.^^. and tak ada orang kisah? =).
naaaaa...
this is the bebel's version and tak sesuai untuk dibaca. hehe
tidak berilimiah jugak!


may Allah bless...
may Allah give me strength.
^^




i do have many plan in my life. rabbi yusahhil!



Friday, June 10, 2011

.enough. but don't get me wrong.

bismillahi walhamdulillah...


at cafe..hehe...seem there are no customers..so...fill the time with writing. it is already 10 th june. and i'll going home at 12th june. insya allah. thanks a lot to my friend for bought me the ticket. hehe.
 everyday routine is still the same. wake up, pray, go to cafe at 7.oo am.....work until 9.30 pm. same schedule i can say. huhu. but it is ok ^^. 


refer to the title: enough a.k.a cukup. i say: feel of completeness. 


different experience make us different. seriously different. different knowledge also make us difference. hu. i'm always using this tagline: "people think difference".


some feel that rm 1 is big enough for them but some are not
some think that viva is ok enough but some choose peugeot.
some satisfy eat rice with egg but some love double cheese burger+spicy chicken mcdeluxe and chicken mcnugget. hehe.


people are hard to feel enough. merasa cukup. 


then, what is zuhud????? hehe. this can help us: link


i live in the middle class range society. tak da la tak makan tapi cukup-cukup makan.
want something big??? it is a matter of effort..i say effort. success will not come and say "hi" to us easily. kan-kan?????


but don't get me wrong....
feel enough but it does not mean that we did not give best effort for success. but feel enough with the things that we have and thanks Allah for all the gift.


we are still live..it is enough. thanks god for the most precious gift.
let fulfill our ambition...yezzaaaa...rabbuna yusahhil^^.




CREADIT TO NAYZAK.DEVIANART^^

Monday, June 6, 2011

cerita kenduri

bismillahi walhamdulillah....
alhamdulillah attended two wedding , 1: kak asma 2: bangah. but i'm not going to talk about marriage^^. saya suka kenduri sebab 1 je:
jumpa sedara mara. full stop. 
even though i don't like to be in the crowd but engulfing with all the sanak sedara is very exciting. as time goes by, all are growing up. 
huh...feel like old haaaa??? ^^
dan dalam banyak-banyak sebab satu sebab tu je yang menguatkan diri naik bas turun bas ke tempat kenduri yang dua itu. misal kata minta orang ambik, boleh. tapi kira susahkan orang pulak kan. lagipun, semua tengah busy prepare all the things kan. 

and of course, met my parents and siblings. sukeeee...alhamdulillah.

dan ayat yang selalu keluar dari mulut sedara mara : "kurus ", "kecik sangat sekarang". nak buat macam mana pak cik, mak cikku, anak sedramu ini kerja kuat^^. 


love is precious. subhanallah. danikatan kasih sayang itu tiada galang gantinya.

kenduri: ramai berkumpul, kalah raya. dan mungkinjuga sebab itu kenduri pertama yang dibuat buat keluarga ayoh him+ummi asma' dan ayah nik+ mok nik.

one thing to remember: husna demam panas. the thumbellinas dah pandai macam-macam sekrang. pandai sangat. memang lah anak anak ini penghibur hati kan-kan.

cukup cerita kenduri. a moment to remember. 

su jah and ummi ^^

Tuesday, May 31, 2011

cita-cita

"Dan jika kalian meminta kepada Allah, maka mintalah syurga firdaus, sebab dia adalah syurga yang paling tinggi." (HR Bukahri).

great ambition is the great character. this may endowed with it may perform very good or very bad acts. all depends on principle which direct them. (napoleon bonaparte)

cakap tentang cita-cita...

kena kenal dulu apa itu cita-cita...

menurut DBP: cita-cita ialah keinginan yang selalu ada.

standard masa kecik- nak jadi 

askar atau polis (kes tengok power rangers)
takpun cikgu
takpun doktor

budak-budak zaman sekarang???
apa korang rasa cita-cita dorang ape???

tom tom bak...
mentor
AF..
macam-macam lagi...

zaman dulu dan zaman sekarang, sangat lah beza.

eager, desire, ambition= jim rohn kata....


dan saya rasa kena define, restructure, plan balik cita-cita saya ape....

live well or live hell-we choose (rooftop rant/hlovate)

Indeed, those who have believed and those who have emigrated and fought in the cause of Allah - those expect the mercy of Allah . And Allah is Forgiving and Merciful. (2:218)

If only they had been satisfied with what Allah and His Messenger gave them and said, "Sufficient for us is Allah ; Allah will give us of His bounty, and [so will] His Messenger; indeed, we are desirous toward Allah ," [it would have been better for them]. (9:59)

doa, usaha, ikhtiar, tawakkal (DUIT) juga perlu seiring dan sejalan. ^^.


pic source: here

talk about cita-cita. i do have many plans and is still arrange the puzzles. bercita-bercitalah dengan cita-cita yang tinggi!~ 

p/s : ummi, if kakak xjadi OT kita bukak katering la. ^^